/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

/VIDEO/ Două licee au sărbătorit neobișnuit primul sunet

missing
02 septembrie 2019, ora 21:36

Dacă s-ar fi anunțat concurs pentru cel mai ingenios careu, atunci cel puțin două licee din țară ar fi luat marele premiu. În timp ce pedagogii liceului „Liviu Rebreanu” din capitală au dansat pentru elevi, pe ritmuri moderne, discipolii unui liceu din Anenii Noi au sărbătorit primul sunet cu măști de protecție pe față.

Ideea de a-i surprinde pe copii cu un dans aparține profesorilor de coregrafie, iar repetițiile au durat circa o săptămână. Directoarea liceului a precizat că surpriza a fost pusă la cale pentru a da culoare evenimentului, dar și pentru a-i apropia pe profesori de elevi.

Un careu diferit a fost și la Liceul „Andrei Straistă” din Anenii Noi. Din cauza situației grave de poluare a mediului și a stării catastrofale a râului Bâc, care emană un miros infect ce se resimte și în raionul Anenii Noi, elevii au purtat măști de protecție. Iar prima oră de dirigenție a avut genericul: „Într-un ecosistem sănătos, o societate sănătoasă”.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram