Un bărbat de 82 de ani își crește singur fetița în vârstă de 3 ani: Bărbatul riscă însă să rămână fără copilă

Gheoghe Parfeni, un bărbat în vârstă de 82 de ani, își crește singur fiica de numai trei ani. Prin greutăți, bărbatul încearcă să-i asigure fetei o copilărie fericită. Acesta însă riscă să rămână fără fetiță, pentru că pretinsele autorități din regiunea transnistreană încearcă să i-o ia și, zice bărbatul, să o ducă la orfelinat.

Foto: colaj UNIMEDIA

Publika TV a realizat anterior un reportaj despre Gheorghe Parfeni și fiica sa Anastasia.

Bărbatul a înmormântat două soții, răpuse de boli incurabile, ulterior a întâlnit-o pe cea care urma să-i fie dragostea vieții, mama Anastasiei. „Eu o iubeam pe dânsa, că ea tânără. Era diferenţă de 40 de ani, numai trecea înaintea mea eu voiam să o îmbrăţişez şi să o drăgostesc”, a povestit Gheoghe Parfeni, tatăl Anastasiei.

Când a apărut Năstica, de atâta fericire, bărbatul a şi uitat de povara celor 80 de ani. Mama fetiţei a avut, însă, alte planuri, iar căsnicia a durat doar un an. Într-o zi, femeia l-a părăsit și i-a lăsat și fetița.

Bărbatul trăiește împreună cu fiica sa în staul Chițcani. Are o pensie care echivalează cu 600 de lei, câteva capre, o vacă și își hrănește copilul cu ce crește pe lângă casă. Nu au frigider, maşină de spălat şi nici măcar cearşafuri.

„O spăl singur, o scald, mă duc la magazin şi cumpăr ce pot din pensie”, a mai spus Gheoghe Parfeni. Bărbatul face tot ce poate ca să îi lase moștenire fiicei o casă pe care o construiește singur din materiale adunate prin sat.

Fetița însă riscă să fie dusă la orfelinat. Pretinsele autorități din regiunea transnistreană spun că s-au sesizat și au constatat că fata trăiește în condiții precare.

Autoritățile locale din Căușeni spun că îi vor asigura Năsticăi un ajutor financiar mai mare decât cel de 60 de lei pe care îl primeşte de la pretinsele autorităţi din regiunea transnistreanp, dar şi un loc la grădiniţa din oraş.

Până atunci însă, fetița are nevoie de haine și încălțăminte. Cei care vor să o ajute, pot contacta nr. de telefon +37369551647.


Pub