/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

Vrea să revină la Primăria Costești. Un fost primar liberal a fost înaintat de USB pentru un nou mandat

missing
01 septembrie 2019, ora 16:30

Uniunea Salvați Basarabia l-a desemnat pe fostul primar Vasile Bortă pentru a candida la funcția de primar al comunei Costești, Ialoveni. Anterior, acesta a reprezentat Partidul Liberal în fruntea Primăriei Costești.

„Domnul Vasile Bortă, care mărturisește Unirea Basarabiei cu România, a fost îndemnat de consăteni să candideze din nou la funcția de primar, ori rezultatele pozitive înregistrate în perioada mandatului de primar (2011-2015) sunt un argument puternic pentru costeșteni. Domnul Bortă a reușit, timp de patru ani, să evaluieze și să conștietizeze profund care sunt oportunitățile ratate, accentele puse inexact sau asocierile politice nefericite, în aceste condiții suntem absolut siguri că dumnealui și echipa va reuși să obțină din nou încrederea consătenilor”, a declarat președintele USB, Valeriu Munteanu, pe o rețea de socializare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram