image
Sursa foto: jurnal.md

Jurnal TV, o nouă grilă de emisie! De săptămâna viitoare, la Jurnal veți putea vedea noi emisiuni și seriale

O nouă grilă de emisie, o nouă concepție de dezbateri și analiză, noi știri și mult divertisment. Totul, din septembrie, la Jurnal TV. Revin în forță emisiunile deja consacrate, „Jurnalul săptămânii” și „Patrula”. În producție se află un serial, care poate deveni o adevărată revelație.

De săptămâna viitoare, știrile Jurnal TV vor fi puse pe post la orele 15:00, 17:00, 19:00 și 22:00, cu transmisiuni în timp real de la evenimentele în desfășurare. Cele cu impact major vor fi dezbătute în programe de analiză.

Noul talk-show politic „Secretele puterii”, moderat de jurnalistul Alex Cozer, presupune păreri și opinii separate, cu invitați și experți din domeniu.

Tot din septembrie vă invităm să urmăriți noul sezon al „Jurnalului săptămânii”.

Buletinul de la sfârșitul săptămânii va prezenta o sinteză a evenimentelor interne, dar și externe. La fel, revine pe micile ecrane emisiunea „Patrula” cu doi noi prezentatori, Călin Jucovschi și Cristina Ursachi.

Ample reportaje de investigație din justiție, dar și alte domenii de interes public vor fi difuzate în fiecare seară de duminică.

Tot din septembrie vă aducem noi surprize la capitolul divertisment. Noul sezon „Fii sănătos”, cu Maria Marian, va avea grijă de sănătatea dumneavoastră. În cadrul emisiunii, care va fi difuzată, în direct, în fiecare după amiază, vor fi invitați medici și specialiști în domeniu. Cele mai utile sfaturi din medicină și mod de viață le aflați doar la emisiunea „Fii sănătos”.

Iar frumusețea la pachet o primiți de la emisiunea Nicoletei Adam. O eroină se va transforma radical, începând de la vestimentație, machiaj și coafură, până la cele mai inovative proceduri de frumusețe. Vedete, femei și multă frumusețe urmăriți la emisiunea de divertisment „M-Adam”.

Tot din septembrie revine îndrăgita emisiune „Dora Show”, cu Emilian Crețu.

O altă surpriză marca Jurnal TV este un serial, care va fi difuzat din luna noiembrie. „Italia, Patria Nostra” este titlul filmului care îi are în distribuție pe mai multi actori îndrăgiți, printre care Igor Caras, Irena Boclincă și Petru Oistric. În film îi veți revedea pe unii eroi din emisiunea „Ora de ras” de la Jurnal TV.

Din septembrie fiți cu ochii pe Jurnal TV, pentru că urmează un amalgam de produse inedite.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: