Vizita Maiei Sandu și a mai multor membri ai Guvernului în SUA se amână. Motivul

Vizita prim-ministrei Maia Sandu împreună cu mai mulți membri ai cabinetului de miniștri în SUA a fost amânată. Despre aceasta informează printr-un comunicat Guvernul Republicii Moldova, unde se menționează că motivul amânării este că au intervenit schimbări în agenda Secretarului de Stat Mike Pompeo.

Foto: UNIMEDIA

„Oficiul Secretarului de Stat ne-a cerut o altă opțiune de timp și în prezent se lucrează pentru a găsi o dată potrivită pentru ambele părți.

În ceea ce privește inițierea unor procese importante pe agenda parteneriatului nostru cu Statele Unite, am discutat cu domnul John Bolton la Chișinău aspectele cele mai importante și am stabilit acțiunile care urmează a fi întreprinse de Guvernul de la Chișinău în următoarele luni”, se arată în comunicatul emis de Guvern.

Guvern / Sursa:Guvern/facebook

UNIMEDIA amintește că la începutul lunii septembrie Maia Sandu urma să plece într-o vizită oficială în SUA.

„Prioritățile noastre fiind aprofundarea dialogului strategic cu SUA, cooperarea în domenii-cheie, atragerea investițiilor și crearea locurilor de muncă pentru cetățenii noștri la noi acasă.

Sunt sigură că parteneriatul cu SUA ne va permite să înaintăm pe calea democrației și a progresului”, se arată într-o postare pe pagina prim-ministrului”, anunțase mai devreme Maia Sandu.


Pub