Partidele unioniste nu-și vor consolida forțele pentru viitoarele alegeri. Vlad Țurcanu: „Mai degrabă începe să curgă Prutul la deal”

Partidele unioniste nu-și vor consolida forțele pentru a lupta în cadrul viitoarelor alegeri locale generale și cele parlamentare noi. Cel puțin aceasta dă de înțeles președintele Partidului Popular Românesc (PPR), Vlad Țurcanu, care menționează că „mai degrabă începe să curgă Prutul la deal, decât să accepte vreunul să renunțe la ambițiile sale personale”.

Foto: UNIMEDIA

„Vă recomand cuminte să încetați să vă iluzionați că vreun partid din acele care se pretind unioniste ar avea în vedere să se unească ele, unele cu altele, în numele idealului pe care îl au înscris în statut.

Colegii mei de la PLR au încercat timp de 4 luni să negocieze cu liderii acestor partide mici spre minuscule și s-au convins că această întreprindere – de consolidare – este fără orizont.

Nimeni nici n-a vrut să audă despre așa ceva. Un lider – cred că-l veți recunoaște - a exlamat:

- Doar n-am așteptat eu 9 ani să devin președinte al partidului ca să renunț tocmai acum!”, a scris Țurcanu pe pagina sa de facebook.

Amintim că la data de 28 august curent, Partidul Liberal Reformator s-a redenumit în Partidul Popular Românesc, iar Vlad Țurcanu a fost numit liderul formațiunii.

Țurcanu a declarat că PPR va participa la alegerile locale din 20 octombrie, dar și în alegerile parlamentare repetate în cele 4 circumscripții.


Pub