/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

Guvernul își amănă vizita care trebuia să aibă loc săptămâna viitoare în SUA

missing
31 august 2019, ora 14:10

Cu referire la vizita în SUA planificată pentru săptămâna viitoare, Guvernul Republicii Moldova anunță că aceasta se amână pe motiv că au intervenit schimbări în agenda Secretarului de Stat Mike Pompeo. Oficiul Secretarului de Stat a cerut executivului o altă opțiune de timp și acum se lucrează pentru a găsi o dată potrivită pentru ambele părți.

Într-un comunicat de presă al Guvernului se spune că în ceea ce privește inițierea unor procese importante pe agenda parteneriatului Republicii Moldova cu Statele Unite, s-a discutat cu consilierul prezidențial american John Bolton, care a efectuat recent o vizită la Chișinău. Cu oficialul american s-au discutat aspectele cele mai importante de pe agendă și s-au stabilit acțiunile care urmează să fie întreprinse de Guvernul de la Chișinău în următoarele luni.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram