/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Instituțiile de învățământ, verificate la capitolul pregătire pentru noul an de studii. 26 de școli aveau neconformități

missing
31 august 2019, ora 19:16

Din cele 146 de instituții verificate de către Direcția generală educație tineret și sport la nivelul de pregătire pentru noul an școlar, la 26 de școli au fost depistate neconformități. Activitatea acestora a fost admisă, însă urmează ca în termen de câteva zile să fie înlăturate toate neconformitățile.

Verificările au fost făcute în perioada 28-29 august. Nivelul de pregătire a instituţiilor din sectoarele capitalei a fost verificat de cinci comisii specializate.

Indicatorii de evaluare au vizat câteva domenii: baza tehnico-materială, cabinetul medical, cantina școlară, siguranța anti-incendiară, managementul educațional și cel al resurselor umane.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram