/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Lupte grele, pericol atomic și noi reguli de mobilizare! Oficial: 3 mari amenințări pentru Moldova

/VIDEO/ Aur pentru echipa R. Moldova la Campionatul Mondial de Taekwon-Do

missing
31 august 2019, ora 21:20

Imnul R. Moldova a răsunat la Campionatul Mondial de Taekwon-Do care s-a desfășurat în orașul Plovdiv, Bulgaria. Echipa noastră s-a clasat pe prima poziție la proba „Spargeri”. Titlul de campioni mondiali la această probă a fost cucerit în ultima zi de concurs.

R. Moldova a fost reprezentată de șapte sportivi la acest campionat: Ion Ilescu, Filip Petrachii, Nicolae Grigoriu, Tudor Rotaru, Igor Filimon, Vlad Druță și Vasile Panainte. Aceștia au concurat cu aproape o mie de sportivi din 75 de țări.

Sportivul Vasile Panainte a reușit să cucerească medalia de argint la proba „Spargeri Individual”, fiind foarte aproape de titlul mondial, cedând sportivului din Bulgaria.

Un alt sportiv Ion Ilescu, care a participat la proba Tehnică „Tull II Dan”, a ajuns în semifinale și a cucerit medalia de bronz. Moldoveanul a cedat sportivului din Korea de Nord.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram