image
Sursa foto: politiacapitalei.md

Și-a omorât prietenul de pahar și l-a îngropat pe un șantier de pe șoseaua Muncești: Un bărbat din Anenii Noi, reținut

Crimă în capitală. Un bărbat din Anenii Noi riscă detenție pe viață, după ce și-a ucis prietenul de pahar, iar apoi l-a îngropat pe un șantier de pe șoseaua Muncești.

Victima de 61 de ani a fost dată în căutare la data de 15 august. Acesta muncea în calitate de paznic la un șantier de pe șoseaua Muncești din capitală.

În urma cercetărilor la șantierul de construcție unde activa bărbatul și anume în locuința temporară a acestuia, au fost depistate urme de culoare brun-roșietic, iar ceilalți muncitori au afirmat că nu au văzut bărbatul de câteva zile.

Potrivit poliției, vinovat s-ar face un bărbat de 38 de ani, originar dintr-o localitate a raionului Anenii-Noi, care și-a recunoscut vinovăția și a declarat că pe data de 10 august, a venit la victimă la serviciu cu care au consumat împreună băuturi alcoolice.

În cele din urmă între aceștia s-a iscat un conflict, individul lovind victima de mai multe ori în regiunea capului, iar apoi a săpat o groapă și l-a îngropat bărbatul.

Individul a fost arestat pentru 30 de zile la solicitarea procurorilor şi este cercetat penal pentru omor intenţionat. Acesta riscă 20 de ani de închisoare sau detenție pe viață.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: