(video) Autobuzul Anului 2019, din primăvară pe străzile din București în 130 de exemplare

O nouă comandă mare de autobuze marca Mercedes-Benz. Divizia Truck & Bus a Mercedes-Benz România a semnat un contract pentru 130 de autobuze Mercedes-Benz Citaro Hybrid care au fost comandate de Primăria Municipiului București.

Autovehiculele de ultimă generaţie urmează să fie livrate în cursul anului 2020.

Foto: autoblog.md

Achiziția celor 130 de autobuze Mercedes-Benz Citaro Hybrid deschide un nou capitol al mobilității urbane în București. Citaro Hybrid, un vehicul polivalent, rentabil și ecologic, a fost dezvoltat special pentru nevoile transportului public din aglomerațiile urbane, fiind combinația perfectă între rentabilitate și sustenabilitate.

„75% dintre emisiile de carbon sunt produse la nivelul aglomerațiilor urbane. Salutăm așadar decizia administrațiilor din România de a acționa cu privire la acest aspect și de a integra vehicule sustenabile în rețeaua de transport în comun. Ne bucurăm că, prin cele 130 de autobuze, putem contribui la protejarea mediului înconjurător, punând bazele unui nou tip de mobilitate în România. Citaro Hybrid este, cu siguranță, o investiție sigură pe termen lung pentru operatorii de transport”, a declarat Valeriu Zaharia, Managing Director Truck & Bus Mercedes-Benz România. Află mai multe detalii despre acest model de autobuz, pe AutoBlog.MD


Pub