(video) Renato Usatîi critică guvernarea și spune că va îi va susține pe cei care vor ieși să protesteze

Renato Usatîi a criticat modul în care actuala guvernare gestionează anumite probleme din stat: situația privind Curtea Constituțională, Aeroportul Chișinău, prețurile la energia electrică. Usatîi a spus că îi va susține pe oamenii care vor decide să protesteze.

Foto: UNIMEDIA

„Oamenii din Drochia au spus că vor ieși la proteste și eu îi voi susține. Voi susține oamenii din orice localitate în care are loc haos împotriva cetățenilor noștri”, a declarat Rento Usatîi.

„La 23 august s-a scumpit lumina. Nu ați eliminat nici o schemă existentă în perioada lui Plahotniuc, pentru a putea scădea prețurile la lumină. Ați început deodată cu ridicarea prețurilor, ca să primiți repede bani de undeva și să nu mai fie găuri”, a spus Usatîi într-un live pe Facebook.

„Făcând referire la legea privind statul captiv, ați fi putut să anulați acordul de concesionare a aeroportului, iar Avia Invest ar fi putut să vândă unul altuia încă 100 de ani. Ne este problema noastră”, a mai menționat liderul Partidului Nostru. „Au trecut trei luni de când avem guvernare nouă. Zero pedepsiți, măcar de ar fi fost pedepsit cineva. Nu văd nici o perspectivă viitoare în ceea ce fac ei”.


Pub