(video) Ședința Guvernului: Mai mulți secretari de stat, demiși. Viorica Mihailov-Moraru, numită secretară de stat la Ministerul Justiției

În debutul ședinței Guvernului au fost demiși mai mulți secretari de stat din cadrul ministerelor. De asemenea, a fost numită în funcția de secretară de stat la Ministerul Justiției Viorica Mihailov-Moraru.

Foto: UNIMEDIA

Viorica Pricop a fost demisă din funcția de secretară de stat a Ministerului Economiei și Infrastructurii. Eduard Serbenco a fost demis din funcția de secretar de stat al Ministerului Justiției.

Daniela Morari a fost demisă din funcția de secretară de stat de la Ministerul Afacerilor Externe, ca urmare a transferului în altă funcție.

Anastasia Ocerednîi a fost demisă din funcția de secretară de stat de la Ministerului Sănătății, Protecției Sociale și Mediului.

Veronica Mihailov-Moraru, juristă și avocată, a fost numită secretară de stat la Ministerul Justiției. A fost implicată în apărarea victimelor torturii după evenimentele din 7 aprilie 2009. De asemenea, a reprezentat depturile unor moldoveni din diasporă, care nu a putut vota la alegerile prezidențiale din 2016.


Pub