22:02:39 19.04.2024
Stiri

Premierul Maia Sandu, către subalterni: „Nu vom tolera să plătim din bani publici funcționari care sabotează activitatea Guvernului, care nu lucrează în interesul cetățeanului”

Social 30.08.2019 16:36 Vizualizări2789 Autor: Ziarul National
Premierul Maia Sandu, către subalterni: „Nu vom tolera să plătim din bani publici funcționari care sabotează activitatea Guvernului, care nu lucrează în interesul cetățeanului”


Cabinetul de miniștri de la Chișinău a aprobat astăzi Planul de acţiuni al Guvernului pentru un an, în perioada iunie 2019 - iunie 2020, care stipulează pașii ce urmează a fi întreprinși pentru realizarea Planului de Acțiuni privind implementarea Acordului de Asociere și a Memorandumului Suplimentar privind Politicile Economice și Financiare.

Premierul Maia Sandu a declarat că, în timp ce în Guvern există angajați ce-și fac activitatea cu dedicație, cu profesionalism și în interesul cetățenilor, mai sunt și din cei care ar acționa „în interesul altor persoane”.

„Noi o să evaluăm, o să angajăm, o să promovăm oamenii în funcție de performanțe și nu de culoarea politică. În același timp, trebuie să le spunem tuturor că nu o să tolerăm să plătim din bani publici funcționari care sabotează activitatea Guvernului, care au o atitudine neserioasă, nu sunt profesioniști și lucrează pentru altcineva decât pentru cetățeni. Vă rog să luați în serios procesul de evaluare a funcționarilor publici, așa încât oamenii care merită să rămână în continuare, să fie promovați, iar oamenii care nu merită să fie alungați din sistem. Noi suntem aici ca să îmbunătățim calitatea vieții cetățeanului și vreau ca toată lumea să țină cont de acest lucru”, a declarat Maia Sandu la ședința Guvernului.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md