18:55:27 24.04.2024
Stiri

Crimă comisă pe un șantier din capitală după ce doi bărbați au băut împreună

Știri 30.08.2019 17:26 Vizualizări1462 Autor: Ziarul National
Crimă comisă pe un șantier din capitală după ce doi bărbați au băut împreună
Poză simbol


Un bărbat de 38 de ani a fost reținut de oamenii legii, fiind suspectat că, în urma unui conflict iscat pe fondul consumului de alcool pe un șantier de construcții, și-a omorât colegul de pahar.

Potrivit unui comunicat de presă al Poliției capitalei, Inspectoratul de Poliție Botanica a fost alertat pe 15 august despre dispariția unui bărbat în vârstă de 61 de ani, paznic la șantierul de construcții aflat pe strada Muncești. Cele care au dat alarma despre dispariția bărbatului au fost rudele acestuia, a declarat pentru IPN Natalia Stati, ofițerul de presă al Direcției de Poliție.

Muncitorii de pe șantier au comunicat polițiștilor că nu au văzut bărbatul de câteva zile, fără a suspecta că s-ar fi întâmplat ceva grav. Grupul de lucru format din procurori, ofițeri de investigație și urmărire penală a identificat un individ în vârstă de 38 de ani, anterior judecat pentru furt, originar dintr-o localitate din raionul Anenii-Noi, fiind bănuit că ar fi fost implicat în acest caz.

„În cadrul audierilor individul și-a recunoscut vinovăția, comunicând că pe data de 10 august a venit la victimă la serviciu și în urma consumului de băuturi alcoolice între ei s-a iscat un conflict, aplicându-i mai multe lovituri în regiunea capului. Astfel, profitând că pe șantier nu era nimeni, acesta a săpat o groapă și a îngropat victima”, se precizează în comunicatul Poliției capitalei.

Ulterior, în urma cercetării locului indicat de către făptaș a fost depistat cadavrul bărbatului. Învinuitul a fost arestat pe termen de 30 de zile și este cercetat penal pentru omor intenționat.

Conform legislației penale în vigoare, acesta riscă o pedeapsă cu închisoare de la 15 până la 20 de ani sau detenție pe viață.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md