Trupa Bon Jovi va lansa anul viitor un nou album de studio

Trupa rock americană Bon Jovi a anunţat că va lansa anul viitor un nou album de studio, ''Bon Jovi: 2020'', ale cărui piese vor aborda mai multe tematici sociale.

Foto: ultimateclassicrock.com

Jon Bon Jovi, solistul trupei, a dezvăluit aceste detalii marţi seară în timp ce se afla la bordul navei Norwegian Pearl, care efectuează o croazieră pe Marea Mediterană în cadrul evenimentului intitulat "Runaway to Paradise Mediterranean Cruise", scrie Agerpres.

"Este un an electoral, aşa că de ce nu? Nu aş putea să fac o alegere mai rea", a declarat rockerul originar din New Jersey.

Un alt motiv pentru alegerea titlului noului disc a fost acela că Jon Bon Jovi a avut "o viziune clară" după lansarea precedentului album al trupei sale, "This House is Not For Sale", apărut pe piaţă în 2016.

Jon Bon Jovi a mai spus că noul album va aborda tematici "mai asumate din punct de vedere social" şi va include cântece despre veterani diagnosticaţi cu sindrom de stres post-traumatic şi despre recentele atacuri armate comise în Ohio şi Texas.


Pub