(video) Clipe de coșmar pentru pasagera unui taxi: Șoferul ar fi încercat să o violeze în preajma parcului La Izvor din capitală

Clipe de coșmar pentru o tânără ce a fost la un pas de a fi violată de șoferul unui taxi. Incidentul s-ar fi întâmplat în seara zilei de 24 august în jurul orei 20.00. Potrivit victimei, aceasta ar fi solicitat serviciile unei companii de taxi de la noi pentru a merge în vizită la o prietenă care stă în cartierul Sculeni din capitală, scrie Echipa.md.

Ulterior, amica victimei urma să plece cu aceasta la Botanica, tot cu aceeași mașină. Ajunsă la destinație femeia a fost rugată de prietenă să aștepte câteva minute până coboară. Dacă tot urma să mai stea în mașină, femeia a decis să profite de acest timp. Ea l-ar fi întrebat pe taximetrist dacă cunoaște cumva vreun magazin prin apropiere pentru că i s-ar fi făcut sete. La care taximetristul s-a oferit să o conducă cu mașina. Ajunși însă în preajma parcului La Izvor, bărbatul a luat-o prin pădurice.

La un moment dat acesta a oprit autoturismul, a urcat pe bancheta din spate și și-a amenințat pasagera încercând să o oblige să întrețină relații sexuale împotriva voinței sale. Femeia s-ar fi împotrivit după care ar fi mers la un șiretlic. Aceasta i-a promis suspectul că va face tot ce i se cere doar că inițial și ar fi dorit să bea niște apă. Taximetristul ar fi acceptat propunerea și ar fi mers să cumpere o sticlă cu apă. Din spusele victimei, imediat cum ar fi rămas singură, ea a dat bir cu fugiții.

La scurt timp din pădurice aceasta ar fi ajuns într-o parcare. Disperată, femeia s-a apropiat de primii trecători pe care i-a văzut și le-a cerut ajutor. Primul lucru pe care l-ar fi făcut a fost să sune la poliție și să-și anunțe soțul de cele întâmplate. Iar atunci când pericolul părea să treacă, în parcare a apărut suspectul. Înfuriat bărbatul striga că nu îi e frică de polițiști și că el ar fi cel care dictează legea. Chiar și așa însă, aceasta a urcat în mașină și a plecat. Cu toate acestea, timpul petrecut în parcare a fost suficient pentru ca niște martori să-i facă poze.

În urma celor întâmplate victima s-a adresat poliției, fapt confirmat. Potrivit ofițerului de presă al poliției capitalei, Natalia Stati, o plângere în acest sens a fost depusă la inspectoratul sectorul Botanica, iar acum oamenii legii investighează cazul.


Pub