Donează bani în loc să cumperi flori pentru a salva viața lui Vlad: Inițiativă impresionantă din partea părinților elevilor de la Liceul Nicolae-Milescu Spătaru din capitală

Inițiativă impresionantă din partea unor părinți a căror copii învață la Liceul Teoretic „Nicolae Milescu-Spătaru” din Chișinău. În prima zi de școală, elevii sunt îndemnați să nu cumpere buchete de flori, ci să doneze banii pentru a-l ajuta pe Vlad, frățiorul a doi elevi ce învață în cadrul instituției respective, care i-au depistat metastaze în coloana vertebrală.

Foto: gofundme.com

Vlad, în vârstă de cinci ani, fratele a doi copii, elevi în cadrul Liceului Teoretic „Nicolae Milescu-Spătaru” din Chișinău, luptă pentru viață după ce i-a fost diagnosticată tumoare atipică teratoidă, o formă agresivă și cea mai complicată, care se întâlnește în 2% dintre cazuri.

În acest sens, mai mulți părinți de comun acord cu administrația liceului au venit cu inițiativa ca în prima zi de școală, elevii să doneze banii care erau destinați pentru flori.

Astfel, pe rețelele socializare a fost lansată campania de strângere de fonduri „Ajutor în loc de flori” pentru a contribui la tratarea copilului.

De asemenea, prin intermediul platformei de colectare de fonduri au fost adunați peste 10.000 de dolari, dintre cei 55.000 necesari.

Liceul Teoretic „Nicolae Milescu-Spătaru” / Sursa:Liceul Teoretic „Nicolae Milescu-Spătaru”/facebook

La eveniment sunt invitați să participe toate persoanele de bună-credință.

Boxa va fi instalată pe 2 septembrie în Liceul Nicolae Milescu Spătaru.

Vlăduț / Sursa:gofundme.com


Pub