/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

UPDATE: „Apă-Canal” spune de ce muncitorii au astupat cu pământ groapa din preajma străzii Albișoara

missing
29 august 2019, ora 16:07

UPDATE: Ora: 16:07 Purtătoarea de cuvânt a S.A. „Apă-Canal”, Nadejda Fotescu, a declarat că groapa rămasă în urma efectuării lucrărilor de reparație a apeductului, de pe o alee din preajma străzii Albișoara din Chișinău, a fost astupată cu pământ pentru că lucrările au fost efectuate într-o zonă neasfaltată. 

„Noi astupăm gropile cu prundiș atunci când lucrările sunt efectuate în zone asfaltate precum: drumuri, trotuare, terenuri de joacă. Ulterior îi anunțăm pe reprezentanții întreprinderii municipale Exdrupo care vin la fața locului și efectuează lucrările de asfaltare”, a spus Nadejda Fotescu, contactată de TV8.

Ora 13:57 Cu pământ de pe marginea carosabilului, astfel au decis muncitorii serviciilor comunale din capitală să astupe ieri o groapa rămasă în urma efectuării lucrărilor de reparație a apeductului de pe o alee din preajma străzii Albișoara din Chișinău. Despre acest caz a scris un internaut pe rețelele de socializare.

„Pe data de 28 august curent pe o alee de pe strada Albișoara din Chișinău s-a produs o ruptură la apeduct. Au fost efectuate lucrări de reparație. Chiar dacă ruptura s-a produs sub stratul de asfalt, după finisarea lucrărilor, gaura a fost astupată cu pământ, care a fost luat chiar de pe drum. Posibil așa e după tehnologie, gropile de pe carosabil se astupă cu cernoziom. După aceste lucrări a rămas o mizerie și murdărie, astfel încât nu mai este posibil sa te plimbi cu copiii în zonă”, a scris pe o rețea de socializare autorul postării.

Reprezentanții „Apă-Canal” au spus că vor veni ulterior cu o reacție. Din imaginile foto se poate vedea că în locul unde au muncit lucrătorii s-a format noroi.

Foto: Facebook/ Chișinău Fail

 

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram