/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Munteanu îi atenționează pe cei care sabotează comisia parlamentară de anchetă: „Va fi de pomină”

missing
29 august 2019, ora 17:33

Președintele comisiei parlamentare de anchetă, care analizează procedurile de privatizare organizate în ultimii ani, va face mâine o conferință de presă în cadrul căreia va anunța informații noi despre concesionarea Aeroportului Internațional Chișinău. Comisia ar fi identificat și căile prin care poate fi recuperat bunul statului concesionat acum șase ani.

Deputatul Igor Munteanu, i-a atenționat pe cei care nu au luat în serios investigațiile comisiei de anchetă, care a depistat mai multe ilegalități la semnarea acordului de concesionare a aeroportului și a cerut Procuraturii să inițieze o cauză penală.

„Dacă-și imaginează cineva că poate sabota o comisie parlamentară de anchetă – se înșeală amarnic, dar vă asigur că va fi de pomină. Aveți puțină răbdare”, a scris Munteanu pe Facebook

Astăzi, compania „NR Investments Ltd” a anunțat că a semnat contractul de achiziționare a 95% din capitalul social al „Avia Invest”, firmă care administrează Aeroportul Internațional Chișinău.

„Avia Invest” a fost vândută. Tranzacția, încheiată pe 28 august

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram