/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

O fostă deputată vrea să candideze la parlamentare în circumscripția Nisporeni

missing
29 august 2019, ora 18:10

Fosta deputată a Partidului Liberal, Ana Guțu, care face parte acum din Partidul Unității Naționale, intenționează să se înscrie în cursa electorală pentru a obține mandatul de parlamentar în circumscripția Nr.17 din Nisporeni.

„Stimați unioniști! Azi, la recomandarea Partidului Unității Naționale, am depus setul de acte necesare și am obținut listele de subscripție pentru a obține dreptul de a candida la alegerile parlamentare din 20 octombrie 2019 pe circumscripția Nr.17, Nisporeni”, a anunțat Ana Guțu pe Facebook.

Aceasta promite o campanie „energică, bazată pe competiție corectă și discurs politic argumentat”. Ana Guțu s-a adresat și locuitorilor din Nisporeni, care susțin cauza românească, îndemnându-i să semneze listele de subscripție în susținerea sa.

„Voi fi Vocea Unirii în Parlamentul de la Chișinău. Cetățenii cu domiciliul în localitățile din circumscripția Nr.17 Nisporeni, care sunt unioniști convinși și cred că unica noastră salvare din deriva instituțională, morală, economică și socială în care ne aflăm este doar Unirea Republicii Moldova cu România, sunt invitați să semneze în listele de subscripție”, a îndemnat Ana Guțu.

Potrivit legislației, pentru a fi înregistrată în cursa electorală, Ana Guțu trebuie să prezinte semnăturile a cel puțin 250 și cel mult 500 de susținători cu drept de vot din circumscripția uninominală unde intenționează să candideze.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram