image
Sursa foto: Getty Images

James Rodriguez, făcut praf de un medic din staff-ul Columbiei: Are probleme cu capul, este total lipsit de concentrare

James Rodriguez (28 de ani) a revenit în această vară la Real Madrid, după ce împrumutul de doi ani la Bayern Munchen a ajuns la final, iar bavazerii nu şi-au exprimat dorinţa de a-l transfera permanent.

După ce viitorul său în trupa lui Zinedine Zidane a fost incert pe parcursul întregii veri, columbianul pare să rămână, în cele din urmă, la madrileni. Totuşi, acesta a suferit o accidentare în primul meci pentru "los blancos" după mai bine de doi ani, contra lui Real Valladolid.

Hector Fabio Cruz, un specialist care s-a aflat în stafful medical al naţionalei de fotbal columbiene, dă vina pe lipsa de seriozitate şi profesionalism a jucătorului pentru ultima accidentare suferită.

"Acel băiat este total lipsit de concentrare, În loc să se pregătească pentru noul sezon, şi-a aranjat sprâncenele şi părul, când de fapt trebuia să muncească.

Echipe mari ca Madrid au aşteptări ca fotbaliştii lor să fie profesionişti, care se vor pregăti, dar acel băiat are probleme cu capul", a acuzat Cruz.

Deşi părea că nu are nicio şansă de a fi inclus în planurile lui Zinedine Zidane la Real Madrid, James pare să rămână în lotul galacticilor pentru acest sezon. Accidentarea lui Marco Asensio, care va fi indisponibil pentru cel puţin patru luni, a fost unul dintre motivele deciziei.

Acesta a fost dorit cu insistenţă de Napoli, echipa lui Carlo Ancelotti, care l-a mai antrenat pe columbian şi când a fost tehnicianul lui Real Madrid.

”Nouă ne place foarte mult, iar Real vrea să îl vândă”, spunea cu puțin timp în urmă, Ancelotti.

Totuşi, napoletanii nu au oferit o sumă de bani pe placul madrilenilor, iar jucătorul a ratat o reunire cu antrenorul italian.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: