(video) Polestar şi-a deschis prima uzină ultra modernă şi a început producţia de maşini

Polestar, proaspăta marcă de performanță electrică, şi-a deschis acum câteva ore aşa după cum a promis prima sa uzină producătoare de maşini, fiind marcată astfel o piatră de hotar cheie pentru compania auto aflată într-o creștere rapidă.

Polestar anunță, de asemenea, că a primit în context calificativul World Manufacturers Identification — WMI, care oficiază marca ca o companie auto independentă şi că fiecare produs va avea un cod VIN.

Foto: autoblog.md

Noul centru de productie Polestar din Chengdu, China, stabilește o nouă referință în industria de fabricare a vehiculelor electrice și va produce iniţial modelul Polestar 1 – un coupe exclusiv cu un corp realizat în mare parte din fibră de carbon şi cu sistem de propulsie hibrid. Acolo vor fi produse automobile atât pentru piaţa locală, cât şi pentru piețele de export la nivel mondial, iar primele livrări către clienți sunt așteptate înainte de sfârșitul anului 2019.

Polestar 1, care se mândrește cu 600 CP și 1.000 Nm de cuplu, devine cel mai premium vehicul nou electrificat care va fi fabricat în China – cea mai mare piață de EV-uri din lume. Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD


Pub