Ultima oră! Pavel Filip spune cine va fi candidatul democraților în circumscripția în care a câștigat Năstase

Partidul Democrat din Moldova anunță că va participa la scrutinul electoral din octombrie curent, atât la alegerile locale generale, cât și la alegerile parlamentare noi care se vor desfășura în câteva circumscripții. Președintele interimar al PDM, Pavel Filip a spus cine va fi candidatul democraților în circumscripția electorală nr. 33, circumscripție în care a câștigat Andrei Năstase, actuall vicepremier și ministru de Interne.

Foto: UNIMEDIA

Am identificat candidatul PDM în circumscripția nr. 33. Este vorba de Veaceslav Nedelea. Urmează să decidem cine va fi candidatura noastră pentru diasporă. Nu am luat o decizie dacă vom participa sau nu în regiunea transnisteană”, a declarat Pavel Filip, în cadrul emisiunii „Punctul pe azi” de la TVR.

Veaceslav Nedelea a fost candidatul PDM în circumscripția nr. 27 la scrutinul din 24 februarie curent. Acesta însă a pierdut în fața candidatului ACUM, Vladimir Bolea.

Filip a declarat că PD va avea candidați și la funcția de primar în mai multe localități din republică, precum și în consiliile locale și raionale.

Fostul premier spune însă că nu a fost desemnat candidatul PD la funcția de primar al Chișinăului, dar neapărat vor veni cu o candidatură.


Pub