Voronin țintește Nisporeniul
Politic 28 august 2019, 21:53 | 1916

Partidul Comuniștilor din Republica Moldova va participa la alegerile parlamentare noi, dar numai în circumscripția din Nisporeni. ”Noi în alte circumscripții nu dorim să participăm”, a anunțat șeful formațiunii, Vladimir Voronin, în cadrul unei conferințe de presă.

Vladimir Voronin a mai adăugat că mâine va avea loc ședința Comitetului Executiv Politic al PCRM, la care va fi aprobată candidatura formațiunii pentru circumscripția Nisporeni, iar sâmbătă va fi stabilită lista candidaților pentru funcțiile de consilieri în municipiul Chișinău. În același timp, Voronin a spus că PCRM NU va avea candidat pentru fotoliul de primar general al capitalei.

Vladimir Voronin a mai declarat că, la alegerile locale generale din 20 octombrie, PCRM va avea candidați în toate raioanele republicii. Amintim că la scrutinul parlamentar din 24 februarie, candidatul comuniștilor din circumscripția Nisporeni a acumulat mai puțin de doi la sută din voturi. PCRM a avut candidați în doar 16 din cele 51 de circumscripții uninominale. 

Opinia ta contează. Comentează!