(VIDEO) Bălțenii vor revenirea lui Renato Usatîi în funcția de primar al municipiului Bălți

by Rec_lama
Distribuiti mai departe...

Peste zece mii de oameni adunați marți, 27 august, la un concert dedicat Zilei Independenței la Bălți, și-au exprimat dorința ca liderul Partidului Nostru Renato Usatîi să revină la conducerea orașului.

Renato Usatîi a organizat un sondaj în timpul evenimentului, solicitându-le celor care doresc ca el să revină, să aprindă lanternele de la telefoanele mobile. Practic în unanimitate oamenii au aprins lanternele și au salutat revenirea lui Renato Usatîi.

Liderul Partidului Nostru s-a închinat adânc în fața mulțimii, mulțumindu-i pentru încrederea acordată.

„Mergem înainte. Vă iubesc și vă mulțumesc mult pentru această încredere. Noi vom fi capitala Moldovei. Am demonstrat nu o dată că suntem altfel. Vă mulțumesc pentru încredere. Sunt sigur că vom învinge”, a declarat Renato Usatîi.

El a precizat că va face politică atâta timp cât asta o vor cere oamenii. „De multe ori am vorbit că voi merge înainte atâta timp cât vor dori oamenii. Eu nu am ambiții personale. Eu vreau doar să-i distrug pe cei care își bat joc de oameni”, a declarat Renato Usatîi.

Amintim că liderul Partidului Nostru a fost ales în 2015 în funcția de primar al municipiului Bălți, obținând peste 72% de voturi în primul tur de scrutin. În 2018, aflat peste hotare, Usatîi a fost nevoit să renunțe la mandat, din cauza presiunilor fostei guvernări, dar bălțenii l-au ales pe reprezentantul lui Usatîi, Nicolai Grigorișin în funcția de primar. Usatîi a revenit în Moldova în luna iunie, după ce Vladimir Plahotniuc a fugit din țară și a declarat în mai multe rânduri că va candida pentru acea funcție publică pe care o vor cere cetățenii.

Вчера Вы ответили на мой главный вопрос. Спасибо Вам за доверие и любовь. Это видео можно считать шедевром. Va mulțumesc din suflet pentru susținere și emoții . #бельцы #moldova_mea #usatiirenato #нашапартия #partdulnostru

Опубликовано Усатый Ренато-Renato Usatii Среда, 28 августа 2019 г.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...