/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

/VIDEO/ Blocul ACUM, înregistrat de CEC pentru a putea participa la parlamentarele din 20 octombrie

missing
28 august 2019, ora 15:32

Blocul ACUM Platforma DA și PAS a fost înregistrat de Comisia Electorală Centrală pentru a participa la alegerile parlamentare noi din 20 octombrie 2019. Hotărârea comisiei a fost adoptată astăzi, cu opt voturi ale membrilor CEC. Nu a participat la vot Sergiu Gurduza.

Deputatul Sergiu Litvinenco a anunțat anterior că Blocul ACUM va anunța joi, 29 august, cine sunt candidații înaintați în cele patru circumscripții uninominale unde vor avea loc alegeri parlamentare noi.

Tot astăzi, CEC a anunțat că au fost depuse două cereri de înregistrare a candidaților la funcția de deputat la Consiliile electorale ale circumscripțiilor uninominale. Au fost depuse și 11 solicitări de înregistrare a grupurilor de inițiativă, fiind deja înregistrate nouă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram