/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

Cei 30 de copii intoxicați la grădinița din Băcioi încă sunt internați în spital

missing
28 august 2019, ora 18:05

Cei 30 de copii și doi maturi angajați ai grădiniței din localitatea Băcioi, care s-au intoxicat acum o săptămână încă nu s-au externat din spital. Grădinița rămâne închisă.

Primarul de Băcioi, Vitalie Șalari, a declarat pentru TV8 că în grădiniță se face o „dezinsecție terminală”, iar activitatea instituției va fi reluată după finisarea anchetei. Din informațiile primarului, mâine ar putea să fie externați mai mulți copii.

Tot mâine, ar putea să fie gata și rezultatele de laborator, după ce au fost verificate probele din mâncarea servită micuților pe 22 august.

Primarul Vitalie Șalari a spus că știe care ar fi fost cauza intoxicației, dar nu vrea să vorbească înainte să fie anunțată informația de către instituțiile abilitate.

/VIDEO/ Ce spune directoarea grădiniței din Băcioi, unde s-au intoxicat 30 de copii

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram