image
Sursa foto: mediafax.ro

„Ancheta în cazul Caracal a evoluat”: În cât timp se vor încheia percheziţiile la casa lui Dincă

Procurorul-şef al DIICOT din România, Felix Bănilă, a precizat marţi dimineaţă că ancheta în cazul Caracal a evoluat mai ales pentru că au fost găsite noi probe şi că speră ca, în maximum 15 zile, să fie încheiate percheziţiile de la casa lui Gheorghe Dincă, în cadrul noului mandat.

„Ancheta a evoluat, avem şi alte probe. (...) După ce vom finaliza cercetarea la faţa locului, în cadrul mandatului de percheziţie domiciliară, care va fi chestiune de câteva zile - mandatul a fost obţinut pentru 15 zile. Noi sperăm că vom finaliza mai repede”, a declarat Felix Bănilă, la sediul CSM.

Întrebat dacă este luată în calcul o a treia victimă, procurorul-şef DIICOT a precizat că anchetatorii au în vedere orice ipoteză.

„Este cam devreme să pot face apreciere cu privire la acest aspect. Nu neglijăm niciuna din versiuni - nici că ar avea sau nu complici, nici că ar mai fi şi alte victime”, a spus Bănilă.

DIICOT continuă percheziţia domiciliară la casa lui Gheorghe Dincă, în baza unui nou mandat emis de către Tribunalul Bucureşti pentru o perioadă de 15 zile, scrie mediafax.ro.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: