(video) Ilan Șor: „Nu poate fi independentă o țară în care prim-ministrul anunță lupta cu corupția, dar face coaliție cu primul corupt din țară”

Ilan Șor a venit cu un mesaj pe Facebook de Ziua Independenței Republicii Moldova. Acesta spune că țara nu este una independentă, atunci când este guvernată de „angajați ai altor țări”.

Foto: Facebook/ Șor

„Din păcate această aniversare este umbrită de o încercare grea, pentru că nu poate să fie independentă o țară care este condusă de angajații altor țări. Nu poate fi independentă o țară în care președintele, care confirmă la televizor că primește mită de un milion de euro de la o altă țară, să continue să stea în scaunul de președinte și nu în închisoare. Nu poate fi independentă o țară în care prim-ministrul anunță lupta cu corupția, dar face coaliție cu primul corupt din țară”, a spus Ilan Șor într-un video pe Facebook.

Au criticat guvernarea în mesajele lor de Ziua Independenței și reprezentanții Partidului Democrat, printre care și Vlad Plahotniuc. Fostul lider PD a spus că „Moldova a fost preluată sub controlul forțelor străine, în mod direct sau prin intermediarii lor politici trădători”.


Pub