Pavel Filip, după întrevedrea cu Traian Băsescu: „Înțelegem ambii foarte bine pericolul care s-a abătut asupra Republicii Moldova”

Pavel Filip a avut o întrevedere cu fostul președinte al României Traian Băsescu. „Înțelegem ambii foarte bine pericolul care s-a abătut asupra Republicii Moldova”, scrie Filip.

Foto: Facebook/ Pavel Filip

„Un vechi și bun prieten al țării noastre: Traian Băsescu, cu care am vorbit cu emoție și sinceritate despre momentul politic din Republica Moldova. Înțelegem ambii foarte bine pericolul care s-a abătut asupra Republicii Moldova, prin complicitatea forțelor ”convențional” pro-europene.

S-a pus ”batista pe țambalul” integrării europene și apropierii de România, iar Moldova intră într-o zonă gri pe mult timp. E necesar suportul partenerilor și prietenilor noștri pentru ca guvernanții să deschidă ochii și să vadă încotro duc țara”, a scris Pavel Filip în urma întrevederii cu Traian Băsescu.

În iunie curent, Trăian Băsescu a declarat încă că unica soluție de a evita alegerile anticipate este o coaliție dintre PSRM și Blocul ACUM. „....dacă vrei să elimini cel mai mare rău pentru Republica Moldova, Plahotniuc”.

Băsescu și Filip / Sursa:Facebook/ Pavel Filip
Băsescu și Filip / Sursa:Facebook/ Pavel Filip
Băsescu și Filip / Sursa:Facebook/ Pavel Filip


Pub