Renato Usatîi: „Ziua Independenței este un simbol al unității în dorința de a face țara, dar și viața fiecărui om, mai bune”

Renato Usatîi a felicitat ceățenii cu cei 28 de ani de independență și a scris că „un stat independent este statul care îndeplinește voința poporului și acționează în interesul său”.

Foto: UNIMEDIA

„Haideți să uităm astăzi de tulburări și de certuri. Priviți în jur și gândiți-vă cum ați vrea să vedeți Republica Moldova peste cinci, zece, sau cincizeci de ani? Cum vom lăsa Moldova copiilor, nepoților noștri și generațiilor următoare? Ziua Independenței este un simbol al unității în dorința de a face țara, dar și viața fiecărui om, mai bune. Viitorul republicii și al locuitorilor Moldovei depinde doar de noi. Este important aportul fiecăruia: toate marile victorii încep cu pași mici. Faceți mai multe fapte bune, învățați, dezvoltați-vă, lucrați, educați copii. În această zi de sărbătoare aș mai vrea să menționez că un stat independent este statul care îndeplinește voința poporului și acționează în interesul său. Nu în interesele unei clici de politicieni, nu în interesele oligarhilor, dar în interesele cetățenilor, care, pe căi democratice, aleg slujitorii poporului. Bunăstarea țării depinde doar de cetățenii săi! Exprim cele mai călduroase și sincere felicitări și urări de bine tuturor locuitorilor republicii noastre. Vă doresc pace, succese și prosperitate!”, a scris Usatîi.


Pub