Edineț: O mamă și cei doi copii au căzut în fântănă. Femeia și copilul de o lună nu au putut fi salvați

O femeie în vârstă de 25 de ani, care se afla în vizită la bunica sa, a căzut în fântâna din gospodărie împreună cu cei doi copii ai săi. Tragedia s-a produs ieri, în satul Rotunda, raionul Edineț, scrie TV8.

Foto: UNIMEDIA

Copilul de o lună și femeia nu au mai putut fi salvați, iar cel de-al doilea băiețel, de doi anișori, a fost transportat la spital în stare gravă.

Rudele presupun că băiețelul de doi ani ar fi căzut în fântână, iar mama sa a încercat să-l salveze și a alunecat și ea, împreună cu bebelușul pe care îl avea în brațe.

„Când a ajuns lângă fântâna din grădină, femeia a văzut șlapii nepoatei lângă colacul fântânii și capacul era deschis, deși el permanent este închis din motiv că este pompă în fântână și nu scoteau apă cu mâna. Bunica a auzit zgomote din fântână și imediat s-a deplasat la vecini să ceară ajutor. Unul dintre vecini s-a legat cu o funie și a coborât în fântână. Acesta a scos din apă băiețelul care mai respira și cadavrul bebelușului. Ulterior, la locul tragediei au venit și salvatorii de la Situații Excepționale și, după 30 de minute de lucru, au scos din fântână și cadavrul femeii”, au povestit reprezentanții Inspectoratului de Poliție Edineț.

Acum, viața copilului este în afara oricărui pericol.


Pub