Mihail Gofman: Vlad Plahotniuc se află în Marea Britanie, împreună cu Constantin Botnari

Fostul şef adjunct al Serviciului Prevenirea şi Combaterea Spălării Banilor, Mihail Gofman susține că Vlad Plahotiuc s-a aflat timp de doar două zile în Statele Unite, iar în prezent se află în Marea Britanie.

Foto: UNIMEDIA

„Am înţeles că se caută un cetăţean al Republicii Moldova, şi nu numai, cu numele Vladimir Plahotniuc, care se zice că ar fi pe teritoriul Statelor Unite ale Americii. Dacă verificăm, că este sau nu Vladimir Plahotniuc pe teritoriul acestui stat, accesaţi pagina Web a bazei de date deschise a organelor de imigrare ale SUA…şi ! «o Dumnezeule» cum se uimeşte socialistul Bogdan Ţîrdea. Ce vedem, că Vladimir Plahotniuc nu este pe teritoriul Statelor Unite ale Americii, respectivul s-a aflat doar două zile în perioada de 15-16 iunie curent. Iar pe 17 iunie 2019 a părăsit Statele Unite ale Americii, dar încotr-o ! Şi iarăşi «o Dumnezeule», iarăşi cu cuvintele lui Ţîrdea, a zburat cu avionul spre Marea Britanie împreună cu Constantin Botnari, supranumit «Borsetca», unde se află şi pînă în prezent. Iar dacă va fi dorinţă, vă voi prezenta şi adresa unde locuiesc, de s-ar interesa, eventual, cineva”, scrie Gofman.

Menționăm că în iunie curent Vlad Plahotniuc a anunțat că a plecat din țară pentru „a-și securiza familia”. De atunci, Vlad Plahotniuc a ieșit doar cu câteva declarații pe Facebook, în care a anunțat ieșirea sa din Partidul Democrat și depunerea mandatului de deputat.

Reprezentanții PD au refuzat în repetate rânduri să spună unde se află sau dacă știu unde s-ar afla Vlad Plahotniuc. Recent, deputatul democrat Vladimir Cebotari a declarat că Vlad Plahotniuc va reveni în țară „atunci când oamenii îl vor chema”.


Pub