USB, partidul lui Valeriu Munteanu, a protestat la sediul PSRM: Toată activitatea lui Dodon este îndreptată împotriva Declarației de Independenţă

Uniunea Salvați Basarabia a protestat astăzi în fața sediului PSRM. „Toată activitatea renegatului Igor Dodon și a PSRM este îndreptată împotriva Declarației de Independenţă și a poporului Basarabiei, însă aceiași trădători vor să confiște noțiunea de independență cu scopul menținerii Republicii Moldova în sfera de influență a Federației Ruse”, transmite partidul printr-un comunicat.

Foto: realitatealive.md

„- Uniunea Salvați Basarabia (USB) protestează împotriva PSRM, ciuma roșie care vrea să țină Republica Moldova captivă în brațele Moscovei. - Falsa independență, cu care Dodon-PSRM încearcă să înșele poporul înseamnă dependență de metropola colonială rusă. - Nu au dreptul să se considere apărătorii statalități și independenței socialiștii care sunt plătiți cu 700.000 dolari pe lună din Rusia pentru a trăda poporul. - Nu au dreptul să vorbească despre Declarația de Independenta socialiștii. Ei calcă în picioare aceasta Declarație de Independență care a instituit limba română ca limbă de stat. Ciuma roșie încearcă în schimb cu disperare să interzică denumirea de limba română. - Nu au dreptul să vorbească despre Declarația de Independenta dușmanii Unirii cu Țara-Mama România. - Declarația de Independență afirma în textul său că anexarea Basarabiei la Rusia este în contradicție cu dreptul istoric și de neam, pe când ciuma roșie a lui Dodon laudă această catastrofă națională, contrar Declarației. - Declarația de Independență cere lichidarea consecințelor politico-juridice ale criminalului pact Ribbentrop-Molotov, cu alte cuvinte revenirea Basarabiei la patria mama România. În schimb, ciuma roșie salută criminalul act de la 23 August 1939, negând astfel Declarația de Independență. - Declarația de Independență vorbește despre regimul ilegal de ocupație și cere retragerea trupelor sovietice, pe când renegatul Igor Dodon a scuipat în sufletul unui întreg popor, depunând flori la mormintele soldaților și cazacilor din trupele de ocupație, criminali care au venit să omoare moldoveni în războiul de pe Nistru. -Declarația de Independență afirmă că trupele sovietice prezente pe teritoriul republicii sunt trupe de ocupație și cere retragerea acestora. Deci venirea trupelor sovietice în Basarabia pe 24 august 1944 a reprezentat o ocupație, nu o “eliberare” cum pretinde ciuma roșie, in încercarea de a falsifica istoriei. - Declarația de Independență menționează de 3 ori denumirea istorică “Basarabia”, pe când ciuma roșie ar vrea să interzică acest termen, pentru a se uita de apartenența firească a Basarabiei la Țara Mama România. - Declarația de Independență face referire la hotărârile Marii Adunări Naționale și ale Parlamentului privind drapelul de stat, tricolorul, pe când Dodon și ciuma roșie neagă Declarația de Independență și încearcă să promoveze un alt drapel, contrar Declarației de Independență, pentru a șterge simbolul unității românilor de la Nistru până la Tisa”, se arată în comunicatul USB.


Pub