Un bărbat a aruncat la gunoi 23000 dolari aflați într-o cutie de pantofi. Ce s-a întâmplat mai departe

PE SCURT

Un bărbat și-a aruncat accidental economiile la gunoi. Acesta a aruncat cei 23 000 de dolari, aflați într-o cutie de pantofi, într-un tomberon din apropierea casei. După ce și-a dat seama ce făcuse, bărbatul a constatat că tomberonul  fusese deja golit.

Totuși, bărbatul din Ashland, Oregon, a avut parte de un noroc neașteptat și și-a recuperat economiile, după ce un angajat de la compania de sortare și reciclare unde fusese transportat gunoiul a găsit cutia cu bani, scrie Huffington Post.

PE LUNG

Directorul companiei a relatat pentru presa locală că  atunci când bărbatul a sunat și a anunțat despre pierdere, cea mai mare parte a deșeurilor fusese reciclată. Totuși, angajații au fost rugați să caute cutia.

Într-un final, un angajat a observat cutia și a recuperat banii, mai puțin 320 de dolari.

Marele noroc al bărbatului a fost nu doar că a angajatul a găsit cutia, ci și că banii au reușit cumva să rămână în ea pe tot parcursul drumului de 320 de kilometri până la stația de sortare.

Am absolvit facultatea de litere, dar lucrez în jurnalism din '98. O perioadă îndelungată am fost știristă profilată pe teme economice și sociale. Din 2014 lucrez la Moldova.org, unde am descoperit toată paleta de culori ale presei online. Îmi place să scriu materiale explicative și analitice. Politica editorială a redacției mi-a permis să-mi lărgesc viziunile asupra mai multor aspecte ale vieții.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.