Mesajele PD și ale Partidului ȘOR
Politic 27 august 2019, 19:51 | 1179

Liderii opozitiei parlamentare i-au felicitat pe cetatenii Republicii Moldova cu prilejul Zilei Independentei, fiind departe de hotarele acesteia. Actualii si fostii fruntasi ai PD si ai Partidului Sor si-au exprimat convingerea ca acum Republica Moldova nu mai este un stat independent si au acuzat ingerinte din partea unor forte externe.

Fruntașii PD au depus și ei astăzi flori la monumentul lui Ștefan cel Mare și Sfânt. La eveniment au venit Dumitru Diacov, Sergiu Sârbu, Alexandru Jizdan, Violeta Ivanov și Monica Babuc. Marii absenți au fost președintele interimar al PD Pavel Filip, vicepreședintele fracțiunii, Vladimir Cebotari, fostul președinte al Parlamentului Andrian Candu și fostul șef al PD Vladimir Plahotniuc. În schimb, acesta a scris un mesaj pe Facebook.

La festivitățile prilejuite de aniversare a venit, cu familia, finul de cununie al lui Vladimir Plahotniuc, Dorin Damir. Întâlnirea cu echipa Jurnal TV l-a cam surprins pe acesta din urmă.

Și Pavel Filip a postat astăzi câteva mesaje pe Facebook, în care a comunicat că se află la București, unde s-a întâlnit cu fostul premier Victor Ponta și cu fostul lider de la Cotroceni Traian Băsescu. Filip a postat și un clip video, în care se arată că Republica Moldova trece printr-o perioadă grea și că anul acesta el a înțeles mai bine ca niciodată că Republica Moldova rămâne o țară dependentă de forțe din exterior.

Și colega de partid al lui Pavel Filip Monica Babuc spune că Republica Moldova este dependentă.

Și Ilan Șor, liderul partidului cu același nume, a postat un mesaj pe Facebook.

Nici în această intervenție, Ilan Șor nu a dat detalii despre locul aflării lui. 

Opinia ta contează. Comentează!