(Video) // Ilan Șor a venit cu un nou mesaj adresat guvernării

by D M
Distribuiti mai departe...

Republica Moldova nu poate fi considerată o țară independentă atâta timp cât este condusă de mercenari care apără interesele altor state, îndatorează poporul la cererea instituțiilor internaționale și distruge economia. Este opinia președintelui Partidului Politic ȘOR, Ilan Șor.

Mesajul se conține într-o adresare făcută de politician cetățenilor țării cu ocazia aniversării a 28-a de la proclamarea Independenței. Ilan Șor menționează într-un live pe contul său de socializare că această sărbătoare coincide cu unul din cele mai grele momente prin care trece Republica Moldova.

„Din păcate, cea de-a 28-a aniversare de la proclamarea Independenței coincide cu una din cele mai dificile provocări pentru Republica Moldova și suveranitatea sa. Țara nu poate fi independentă când este condusă de mercenari care slujesc altor state. Țara nu poate fi independentă când președintele care susține de la ecranele televizoarelor că primește un milion de dolari mită de la alt stat continuă să ocupe funcția de președinte în loc să stea la închisoare”, se arată în mesajul liderului Partidului Politic ȘOR.

În continuare, el face referire la mai multe acțiuni ale actualei guvernări care duc la distrugerea țării și la sărăcirea poporului său.

„Nu poate fi independentă țara în care premierul anunță principalul său scop lupta cu corupția, dar face coaliție cu cel mai corupt din țară. Nu poate fi independentă țara în care fiecare nou-născut este deja dator FMI. Nu poate fi independentă țara în care pensia lunară echivalează cu costul icrei negre de la micul dejun al președintelui. Nu poate fi independentă țara în care construcția drumurilor este echivalată cu visurile despre călătoriile pe lună. Nu poate fi independentă țara în care poți vedea fabrici doar la televizor. Nu poate fi independentă țara în care despre agricultură se vorbește doar la trecut. Nu poate fi independentă țara în care judecătorii primesc indicații de la prim-ministru, iar procurorul de la președinte, ca elevii de la profesor. Nu poate fi independentă țara în care poporul privește toate aceste lucruri și tace”, a spus Șor.

În context, liderul Partidului Politic ȘOR menționează că Republica Moldova trebuie să-și decidă de sinestătător soarta și promite că foarte curând va construi o Moldovă cu adevărat independentă și suverană.

 

 

zugo.md


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...