/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Gofman spune că Plahotniuc și Botnari nu ar fi în SUA, ci în Marea Britanie: „Dacă va fi dorinţă, vă voi prezenta şi adresa...”

missing
27 august 2019, ora 19:34

Mihail Gofman, fostul șef al Serviciului Prevenire și Combaterea Spălării Banilor al Centrului Național Anticorupție spune că știe unde este Vlad Plahotniuc, fostul lider al Partidului Democrat. Într-o postare pe Facebook, Gofman zice că a verificat și Vlad Plahotniuc împreună cu Constantin Botnari nu se află în Statele Unite ale Americii, ci în Marea Britanie. Mai mult, fostul angajat al CNA zice că, dacă cineva se va interesa, acesta poate să ofere și adresa unde se află cei doi.

„Instituţiile de stat (în special de cele din organele de drept) duc în eroare politicienii sau politicienii duc în eroare cetăţenii Republicii Moldova? Am înţeles că se caută un cetăţean al Republicii Moldova, şi nu numai, cu numele Vladimir Plahotniuc, care se zice că ar fi pe teritoriul Statelor Unite ale Americii. Dacă verificăm, că este sau nu Vladimir Plahotniuc pe teritoriul acestui stat, accesaţi pagina Web a bazei de date deschise a organelor de imigrare ale SUA…şi ! « o Dumnezeule » cum se uimeşte socialistul Bogdan Ţîrdea. Ce vedem, că Vladimir Plahotniuc nu este pe teritoriul Statelor Unite ale Americii, respectivul s-a aflat doar două zile în perioada de 15-16 iunie curent. Iar pe 17 iunie 2019 a părăsit Statele Unite ale Americii, dar încotro?!

Şi iarăşi «o Dumnezeule», iarăşi cu cuvintele lui Ţîrdea, a zburat cu avionul spre Marea Britanie împreună cu Constantin Botnari, supranumit «Borsetca», care se află şi până în prezent. Iar dacă va fi dorinţă, vă voi prezenta şi adresa unde locuiesc, dar s-ar interesa, eventual, cineva”, a comentat Gofman.

Vlad Plahotniuc a părăsit teritoriul Republicii Moldova la mijlocul lunii iunie. Nici el și nici foștii săi colegi din Partidul Democrat nu au spus unde anume se află acum ex-liderul PDM.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram