image
Sursa foto: dailymail.co.uk

Oraşul european distrus de turişti; Foarte mulţi localnici se gândesc să se mute din oraş

Casele colorate din Notting Hill, un cartier de lux din Londra, sunt luate cu asalt de iubitorii de Instagram care îşi caută următoarea zona pictorească pentru a o posta pe social media, iar aceasta nu este singura zonă care este luată sub asediu, conform Daily Mail.

Satele idilice din Marea Britanie care au case istorice au început să aibă o creştere a turiştilor, care caută locuri atrăgătoare pentru selfie-uri. Cartierele din Londra de west au fost făcute publice de către Hugh Grant în 1999 şi de atunci au fost pline de turişti.

„A devenit din ce în ce mai rău. Au început să se aşeze pe treptele casei mele şi sunt nepoliticoşi câteodată,” a spus o pensionară de 90 de ani, care a trăit într-o zona spectaculoasă timp de 40 de ani.

„Se agaţă de balustradă. Îşi iau prânzul în faţa uşii mele si am avut un bărbat care s-a rezemat de uşa casei în timp ce îşi făcea un selfie. Aud oameni ţipând la 9 dimineaţa,” a spus vecina sa, care are o casă albastră desrisă de mulţi turişti ca o proprietate desprinsă din Disneyland.

Notting HillNotting Hill
Notting HillNotting Hill
Notting HillNotting Hill
Notting HillNotting Hill
Notting HillNotting Hill

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: