Dansatori și coregrafi profesioniști din 13 țări îți vor deschide ușile Teatrului Național Eugene Ionesco

Dansatori și coregrafi profesioniști din 13 țări îți vor deschide ușile Teatrului Național Eugene Ionesco spre adevărata magie a mișcării plastice, în cadrul festivalului Moldova Festival Contact +.

Foto: TEI

Filozofia dansului poți să o înțelegi doar fiind în contact direct cu cei ce simt din interior fiecare mișcare plastică.

În perioada de 13, 14, 20, 21 și 22 septembrie vă așteptăm la Moldova Festival Contact + , gazda căruia este Teatrul Național Eugene Ionesco.

Coregrafi profesioniști din Bulgaria, Polonia, SUA, Rusia, Irlanda de nord, Finlanda, Spania, Chile, Ucraina, Israel, Brazilia, Italia și Moldova vor șterge limitele dintre scenă și public ca să simțiți la maxim metamorfoza dansului în emoție pură.

Vom permite oare altei persoane să ne vadă climatul corporal și peisajele noastre interioare?

Haideți să privim împreună la această lume de texturi uimitoare și de uzoare interioare!

Poate, la un moment dat vei sta pe vârful unui munte, poate în deșertul fierbinte, sau poate ... în esență însă, nu este atât de important.

Vino să aruncăm împreună o privire la ce se întâmplă acum! Cum crește pădurea ta interioară, cine locuiește în ea și ce alte secrete ascunde sămânța prezenței noastre?

Te așteptăm cu drag la Moldova Festival Contact + !

Detalii pe https://www.facebook.com/MoldovaContactFest/

http://tei.md/

http://festcontact.plus/

Bilete: 022-233-833 sau pe www.iTicket.md

Teatrul Național Eugene Ionesco - Locul ideal pentru întâlniri.


Pub