Moldovean decedat în Ucraina
Social 26 august 2019, 21:10 | 2085

Un moldovean a murit, iar alți doi au fost internați în stare gravă într-un spital din Ucraina după ce mașina în care se aflau s-a izbit violent de un camion. Accidentul s-a produs ieri dimineaţă în apropierea oraşului Kiev. Amănunte aflaţi din următorul grupaj de ştiri.

Cei trei moldoveni, victime ale accidentului produs duminică dimineaţă pe traseul Jitomir - Kiev, se aflau într-o maşină marca Chevrolet. Automobilul s-ar fi deplasat cu viteză excesivă, iar la un moment dat a ajuns într-un camion parcat pe marginea drumului. Şoferul autoturismului a murit pe loc, iar maşina condusă de el s-a transformat într-un morman de fiare. Potrivit ofiţerului de presă al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, Liliana Pușcașu, ceilalţi doi moldoveni aflaţi în Chevrolet au fost transportaţi la spital în stare gravă. Şoferul camionului nu era în vehicul în momentul impactului şi nu a avut de suferit. Cazul este monitorizat de Inspectoratul General pentru Situații de Urgență.

Tot ieri, un taxi a luat foc în apropierea satului Buţeni, raionul Hânceşti, după ce s-a ciocnit cu un alt autoturism. Potrivit poliției, şoferul taxiului nu a cedat trecerea unui automobil marca Renault, care se deplasa regulamentar pe drumul cu prioritate. Din fericire, victime nu au fost înregistrate în urma acestui accident.

Iar o șoferiță a încercat să treacă frontiera moldo-ucraineană cu un permis de conducere fals. Descoperirea a fost făcută la punctul de control Palanca. Conducătoarea auto a recunoscut că și-a perfectat documentul cu ajutorul unei persoane străine, care ar fi asigurat-o că acesta este veridic. Permisul a fost supus unui control amănunțit cu tehnica specială, dar falsul urmează să fie confirmat și de specialiștii Direcției Expertiza Documentelor.

Opinia ta contează. Comentează!