/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

Maia Sandu, acuzată că a zburat la Vilnius cu un avion privat. Consilierul său publică tichetele de la avion

missing
26 august 2019, ora 18:35

Șefa Guvernului a fost acuzată zilele trecute că ar fi plecat la Vilnius la bordul unui avion privat. Fostul deputat comunist Alexandru Petkov se întreba pe Facebook cine a achitat zborul spre capitala Lituaniei și dacă a existat o hotărâre de Guvern care vizează această deplasare a prim-ministrei în afara țării. Astăzi, consilierul guvernamental, Vladislav Kulminski, i-a răspuns lui Petkov, catalogând informațiile ca fiind niște falsuri.

Kulminski  afirmă că Maia Sandu a călătorit la Vilnius cu un avion de rută, la clasa econom, așa cum face întotdeauna și se cazează în „hoteluri simple”.

Ca dovadă, Vladislav Kulminski a prezentat și o poză cu tichetele de la avion ale Maiei Sandu pe care este indicată „clasa econom”.

Amintim că șefa Guvernului a întreprins o vizită de lucru la Vilnius, unde a avut întâlniri cu principalele persoane în stat: președintele Lituaniei, Gitanas Nauseda, cu omologul său premierul Saulius Skvernelis, dar și cu președintele Parlamentului lituanian, Viktoras Pranckietis.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram