(foto) Valeriu Munteanu și USB au protestat față de concertul organzat de Igor Dodon: Au purtat chipiuri cu inscripția „Make Romania great again”

Uniunea Salvați Basarabia a organizat aseară o acțiune de protest față de concertul organizat de Igor Dodon cu ocazia „celor 75 de ani de la eliberarea Moldovei de fascism”. Mai mulți membri ai USB, printre care și președintele formațiunii, Valeriu Munteanu au participat la acțiune și au purtat chipiuri cu inscripția „Make Romania great again” (trad. Să facem România măreață din nou”.

Foto: Valeriu Munteanu

„Am mers să-i dăm lui Igor Dodon, Serghei Șoigu și delegației ruse, câte o copie de pe chipiul pe care i l-a dăruit săptămâna aceasta Donald Trump, președinte SUA lui Klaus Iohannis, președintele României, pe care este inscripționat providențial „Make ROMANIA GREAT Again” – Faceți România Măreață din nou. România poate fi Măreață doar dacă este Mare, împreună cu românii din Basarabia, iar cel mai puternic stăvilar în calea Unirii este Federația Rusă, care vrea să ne păstreze în zona sa de influență.

protest / Sursa:V. Munteanu

Erau în fața scenei rușinii din PMAN zeci de agenți de pază și ofițeri din carul SPPS, ce demonstrează că „obiectul protejat” era acolo, dar Dodon a preferat să stea ascuns după zecii de bodyguarzi, dar suntem siguri că mesajul nostru a ajuns (și) la destinar(i)”, a scris Valeriu Munteanu pe pagina sa de Facebook.

protest / Sursa:V. Munteanu


Pub