image
Sursa foto: scottamyx.com

Fiul Angelinei Jolie va studia Biochimia în țara cu cel mai eficient sistem de învățământ

Actrița Angelina Jolie cu greu și-a putut stăpâni emoțiile și lacrimile în momentul în care a ajuns la universitatea Yonsei, unde Maddox, în vârstă de 18 ani, va studia biochimia, scrie Digi24.

Angelina Jolie a fost filmată în timp ce își conducea fiul cel mare, Maddox, la una dintre cele mai prestigioase facultăți din Coreea de Sud, unde va studia biochimia, de anul acesta.

Actrița le-a declarat celor prezenți că este foarte mândră și că abia se stăpânește să nu plângă.

Angelina Jolie l-a adoptat în 2002, la vârsta de 7 luni, dintr-un orfelinat din Cambodgia. Vedeta mai are cinci copii cu fostul ei soț, Brad Pitt. Doi dintre ei au fost adoptați, la fel ca Maddox, și ceilalți trei sunt copiii biologici ai celor doi actori. Angelina Jolie și Brad Pitt și-au început relația în 2004, s-au căsătorit după 10 ani și în 2016 au depus cererea de divorț.

Coreea de Sud este cunoscută pentru sistemul strict, dar eficient de învățământ. Statul acordă mare atenţie educaţiei, iar examenele importante ale elevilor sunt evenimente naţionale, respectate de întreaga societate coreeană.

Examenul de final de liceu, de exemplu, durează nouă ore şi este unul dintre cele mai grele teste din lume.

În ziua evaluării se suplimentează mijloacele de transport, iar majoritatea firmelor îşi încep programul cu o oră mai târziu, pentru ca angajaţii să nu aglomereze traficul.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: