Horoscop

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 24 AUGUST 2019. CAPRICORNII AU NEVOIE DE ODIHNĂ

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 24 august 2019
Cei născuți în zodia Berbec au tendința de a vorbi mai mult decât trebuie. Nativii pot dezvălui secrete, pot face destăinuiri intime fără să vrea și ar trebui să fie foarte atenți la comunicare. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfătuiește pe cei care pleacă în călătorii, excursii să o facă cu grijă și să fie prudenți la drum, să se asigure că sunt îndeplinite toate condițiile necesare deplasării.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 24 august 2019
Situația financiară destul de sensibilă îi poate ține departe de micile plăceri pe cei născuți în zodia Taur. Nativii vor fi nemulțumiți de unele investiții făcute și se vor vedea nevoiți să renunțe la un plan care implică niște costuri destul de ridicate, fapt care-i face irascibili. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi sfătuiește să evite cheltuielile. Tentația va fi mare!

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 24 august 2019
Nativii din zodia Gemeni sunt indeciși și nu se pot concentra pe ceea ce au de făcut. Reacțiile sunt întârziate, cheful de comunicare este scăzut și se pot răzgândi cu ușurință. De asemenea, stările de spirit alternează și devin enervanți pentru cei din jur. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi sfătuiește să nu ia decizii importante și să se odihnească mai mult.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 24 august 2019
Dorința de a se retrage din agitație, de a sta singuri cu gândurile lor va fi tot ceea ce vor avea nevoie astăzi cei născuți în zodia Rac. Oboseala și extenuarea se pot face simțite și nu este exclus ca unele probleme de sănătate să revină în actualitate. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi sfătuiește să se odihnească mai mult și să-și imunizeze organismul.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 24 august 2019
Este o zi favorabilă planurilor de viitor, iar cei născuți în zodia Leu ar trebui să-și pună ordine în gânduri acum. Pe de altă parte, nativii vor avea ocazia de a petrece timp cu prietenii și de a clarifica niște neînțelegeri mai vechi. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi atenționează că cineva din anturaj își poate da arama pe față și poate deveni acid, critic și dușmănos la adresa lor.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 24 august 2019
Cei din zodia Fecioară au tendința de a intra în conflicte cu cei din jur și faptul că sunt puși pe harță le poate strica unele relații de familie. Nativii pot vorbi prea mult, iar azi comunicarea nu va fi punctul lor forte. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere să fie mai empatici și mai atenți la problemele celor dragi. Cineva le poate cere ajutorul, iar reacția lor ar putea fi dezamăgitoare.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 24 august 2019
Este o zi favorabilă pentru activități intelectuale, iar cei născuți în zodia Balanță se pot relaxa citind o carte, vizitând un muzeu, făcând o descoperire culturală. Pot primi vești bune, plăcute din străinătate. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi sfătuiește pe cei care pleacă la drum să fie prudenți și să circule cu atenție.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 24 august 2019
Cei născuți în zodia Scorpion pot avea parte de dialoguri acide cu persoana iubită, iar tema principală va fi, cel mai probabil, legată de situația financiară. Nativii pot fi nemulțumiți de o investiție nerentabilă făcută de partener, de niște cheltuieli care au destabilizat bugetul comun. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate aduce în atenție niște plăți urgente care nu suportă amânare.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 24 august 2019
Conflictele în cuplu sau în familie, dar care vizează soțul/soția, vor fi la ordinea zilei, iar cei născuți în zodia Săgetător ar putea ajunge la capătul răbdării și ar putea încheia o relație, ar putea aduce în discuție divorțul. Dacă este vorba de principii și comcepții diferire, cu greu se va ajunge la un numitor comun. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi atenționează asupra unor situații delicate care vizează călătoriile sau relația cu o persoană din străinătate.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 24 august 2019
Cei născuți în zodia Capricorn au ajuns la capătul puterilor și vor avea nevoie de odihnă. Ziua de azi ar fi ideal să o dedice relaxării, chiar dacă pot fi solicitați în chestiuni profesionale sau treburile gospodărești nu vor suporta amânare. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi atenționează asupra unor probleme de sănătate care pot apărea pe fond nervos.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 24 august 2019
Este o zi favorabilă distracțiilor, petrecerii timpului alături de cei dragi, în special alături de persoana iubită, care tânjește după atenție. Ce născuți în zodia Vărsător pot participa cu succes la competiții și concursuri sportive. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le aduce ocazia să-și îmbunătățească relația cu copiii, sau să poarte o discuție serioasă cu partenerul de viață despre posibilitatea de a deveni părinți.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 24 august 2019
Relațiile cu membrii familiei pot fi destul de tensionate, iar cei născuți în zodia Pești ar putea intra cu ușurință în conflicte, mai ales dacă este vorba de părinți și concepțiile despre viață sunt diametral opuse. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le aduce un interes aparte pentru locuință și își pot dedica timpul pentru a face curățenie, reamenajări în casă sau chiar mici renovări, reparații. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *