Încă un candidat la funcția de edil al Chișinăului. Teodor Cârnaț aspiră la fotoliul de primar

Doctorul în drept Teodor Cârnaț anunță că va candida la alegerile locale pentru funcțua de primar al municipiului Chișinău. Acesta este susținut de Partidul „Voința Poporului”.

Foto: Facebook

„În ultimul timp, în societate s-a dezvoltat un fenomen aprig al activismului civic. Tot mai des, primesc mesaje de susținere și apreciere a pozițiilor mele din spațiul public. Mai mult, sunt încurajat sa îmi înaintez candidatura la funcția de primar general al mun. Chișinău. Mă uimește interesul și încrederea aceasta, dar și dorința arzătoare în a schimba lucrurile din Moldova! De aceea, susținut de Partidul „Voința Poporului”, am hotărât să mă implic în aceasta cursă.

Sunt candidatul celor profund dezamăgiți de fosta și actuala guvernare, care au plasat și plasează in funcții publice persoane docile conducătorilor de partid și au folosit și folosesc Moldova în interes personal”, a scris Cârnaț pe o rețea de socializare.

Mai mult, Cârnaț scrie că își caută susținători pentru a-și forma echipa de consilieri municipali.

„Funcția de primar general îmi va da posibilitatea să îmi arăt capacitățile individuale și să demonstrez că printr-un singur mandat este posibil de transformat Chișinăul într-o capitală cu adevărat europeană și prosperă, iar Primăria – în serviciul cetățeanului”, a conchis acesta.

postare / Sursa:via Facebook

Teodor Cârnaț deține în prezent funcția de profesor universitar la Facultatea de Drept a Universității de Stat din Moldova. Anterior, în perioada 2013-2017 acesta a deținut funcția membru al Consiliului Superior al Magistraturii; în perioada 2006-2012 a fost dirесtог executiv аl Comitetului Нelsinki pentru Drepturile Omului din Republica Moldova. Teodor Cârnaț este doctor habilitat în Drept.

Alegerile locale vor avea loc la 20 octombrie curent.


Pub