Ultima oră! Tudor Deliu a fost desemnat candidatul PLDM la alegerile parlamentare noi din circumscripția nr. 33

Astăzi a avut loc ședința Consiliului Politic Național (CPN) al Partidului Liberal Democrat din Moldova. Consiliul a decis participarea PLDM cu candidați proprii în alegerile parlamentare noi pe cele patru circumscripții uninominale și l-a desemnat pe președintele PLDM, Tudor Deliu, drept candidat pentru circumscripția nr. 33.

Foto: UNIMEDIA

Consiliul a aprobat sloganul de campanie al PLDM pentru apropiatele alegeri locale generale.

„Dacă PSRM va pune mâna și pe primării, după alegerile locale lucrurile se vor agrava și mai mult. Vom avea un regres general, pentru că modelul de guvernare care se implantează nu este unul democratic, ci unul autoritar, departe de interesele naționale. Astfel, se va pune capac la toate procesele începute pe integrarea în spațiul european. Cred că PLDM este în putere să schimbe această traiectorie nefastă. Vom bate la fiecare poartă și vom explica oamenilor despre pericolul ce ne amenință”, a spus Alexandru Fetescu.

Potrivit unui comunicat emis presei, Consiliul a aprobat o serie de remanieri în organele de conducere ale partidului, în care au fost cooptați reprezentanți ai organizațiilor teritoriale nou-create.

Amintim că Tudor Deliu a fost deputat în Legislativul trecut din partea PLDM.


Pub