(video) Ion Paladi cântă alături de cei doi frați ai săi: Piesa „La mulți ani, mamă, îți spunem” este un cadou cu ocazia zilei de naștere a mamei sale

Pentru prima dată în cariera sa, solistul Orchestrei Naționale de muzica populară „Lautarii”, Ion Paladi cântă alături de cei doi frați ai săi, Constantin și Petru. „La mulți ani, mamă, îți spunem” este titlul piesei dedicat mamei interpretului chiar de ziua ei - 24 august.

„A fost un vis de-al meu, ce-l țineam mereu în suflet, ca odată și odată, să reușim să ne adunăm împreună, noi, cei trei frați și să-i aducem unomagiu mamei noastre, care ne-a crescut și ne-a educat cu multă dragoste și dăruire. Acest lucru ne-a reușit frumos, în noul videoclip ce-l lansăm atât pentru dumneavoastră, cei iubitori de folclor, cât și pentru mama noastră, Eugenia. Mamă dragă, te iubim și îți mulțumim, că ai acceptat să apari, în videoclip, alaturi de noi. Sperăm foarte mult, că în această piesă se vor regăsi câți mai mulți frați, surori, mame și copii”, a declarat Ion Paladi, cu ocazia lansării noii melodii.

Videoclipul redă o poveste bazată pe fapte reale din viața fraților Paladi, care au înbrățișat toți trei muzica, fiecare însă pe căi diferite. Întâmplarea face, ca de ziua mamei Eugenia, frații să se strângă, din nou împreună, acasă și, la un colț de masă să cânte, iar la alt colț de masă să scape o lacrimă de recunoștință.

Muzica aparține lui Ion Paladi, scrisă pe textul Marianei Honeru, iar orchestrată este executată cu măiestrie de Corneliu Botgros. Scenariu, regia şi imaginea video aparține lui Oleg şi Ina Butnaru. „La mulți ani, mamă, îți spunem” este melodia care aduce armonie în suflete și fericire pe fața tuturor mamelor .


Pub