Atenție! Va fi sistată circulația traficului rutier pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt

PE SCURT

În perioada 25 august, ora 23:00, până pe 28 august, ora 05:00, va fi sistată circulația traficului rutier pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, tronsonul cuprins între str. Mitropolit G. Bănulescu – Bodoni și str. A. Pușkin, în legătură cu organizarea în Piața Marii Adunări Naționale a repetiţiei şi a manifestărilor consacrate Zilei Independenței a Republicii Moldova.

Primăria Chișinău precizează că în perioada menționată, circulaţia transportului public va fi redirecţionată.

PE LUNG

Troleibuzele vor circula pe itinerare modificate:

Rutele nr. 1, 4, 5, 8, 22, 34: vor fi redirecționate pe str. București.

Rutele nr. 30, 31: de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, str. Vasile Alecsandri, str. București, str. Al. Pușkin, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt și în continuare pe traseele stabilite.

Autobuze

Ruta nr.5:

Tur – de pe str. Mitropolit G. Bănulescu – Bodoni pe str.31 August 1989, str. Al. Pușkin, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt și în continuare pe traseul stabilit.

Ruta nr. 9, nr.46:

Tur – de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe str. Mitropolit G. Bănulescu – Bodoni, str. 31 august 1989, str. Al. Pușkin și în continuare pe traseele stabilite.

Retur – de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe str. Al. Pușkin, str. Ierusalim, bd. Grigore Vieru, str. Constantin Tănase, str. Mitropolit G. Bănulescu – Bodoni, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt și în continuare pe traseele stabilite.

Ruta nr. 11: De pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe str. Al. Pușkin, str. Ierusalim, bd. Grigore Vieru, str. Constantin Tănase, str. Mitropolit G. Bănulescu – Bodoni și în continuare pe traseul stabilit.

Ruta nr. 122: va fi redirecționată pe str. București.

Microbuze

Ruta nr. 103 : de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe str. Alexei Șciusev, str. București, str. Ciuflea, bd. Constantin Negruzzi și în continuare pe traseul stabilit.

Conducătorii auto care traversează cartierele unde este anunțată suspendare de trafic rutier în perioada de referință, sunt îndemnaţi să respecte semnalizarea rutieră temporară sau să ocolească zona respectivă.

Am absolvit facultatea de litere, dar lucrez în jurnalism din '98. O perioadă îndelungată am fost știristă profilată pe teme economice și sociale. Din 2014 lucrez la Moldova.org, unde am descoperit toată paleta de culori ale presei online. Îmi place să scriu materiale explicative și analitice. Politica editorială a redacției mi-a permis să-mi lărgesc viziunile asupra mai multor aspecte ale vieții.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.